Seniorentocht Orchideeën Hoeve

De mooiste bloemen, planten en dieren vindt u bij de orchideeën Hoeve. Reis met Braaf Reizen mee om een tropische dag te beleven.

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënisch bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

 Aangekomen bij de hoeve in Luttelgeest kunt u zelf deze geweldige tropische verrassing beleven. De locatie is geheel overdekt, waardoor het een zeer geschikt uitje is voor alle weersomstandigheden. In de middag zullen we gezellig uitgebreid gaan lunchen.

Eind van de middag

Einde van de dag zullen we richting de bus gaan om in de avond weer terug te komen bij de opstapplaats.

Dagje Orchideeën Hoeve

In de loop van de ochtend wordt u opgehaald bij de opstapplaats waarna we richting de Orchideeën Hoeve zullen vertrekken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar een trip naar de Orchideeën Hoeve? Boek direct een trip naar de Orchideeën Hoeve of vraag een offerte aan!

Scroll naar top