Biesbosch met rondvaart

Lekker de natuur in. De Biesbosch is een van de meeste bekende natuurgebieden van Nederland. De Biesbosch is erg mooi en er valt veel te zien. We maken een rondvaart door de Biesbosch en u kunt ook zelf wandelen door het natuurgebied. Deze dagtocht wilt u zeker niet missen!

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënische bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Hier zullen we een mooie rondvaart gaan maken van 2 uur, en is er de mogelijkheid voor een wandeling door het gebied over 1 van de 7 wandelroutes of een bezoek te brengen aan het Biesboschcentrum.

Eind van de middag

Aan het eind van de middag zullen we weer aan de terugreis beginnen om aan het begin van de avond te arriveren bij de opstapplaats.

Biesbosch met rondvaart

In de loop van de ochtend wordt u opgehaald bij de opstapplaats, waar u aan boord verwelkomt wordt met een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers. We zullen koers zetten naar het prachtige nationale park “De Biesbosch”.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar de Biesbosch met rondvaart? Boek direct een dagje naar de Biesbosch met rondvaart of vraag een offerte aan!

Scroll naar top