Groningen

Kom een gezellig dagje weg naar Groningen met Braaf Reizen. Ontdek deze mooie stad in het noorden. Tijdens deze trip krijgt u 4 uur lang de tijd om de stad te ontdekken. In dit tijdsbestek kunt u lekker gaan shoppen, de bezienswaardigheden bekijken of lekker eten.

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiene in de bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Eénmaal aangekomen heeft u minimaal 4 uur vrije tijd om op uw gemak de stad te ontdekken, lekker te shoppen en/of te genieten van de uitgebreide horeca die deze stad te bieden heeft.

"Groningen stad ontdekken"

Fijn een dagje weg naar Groningen? Ga mee en ontdek de grootste noordelijke stad van Nederland! In de ochtend vertrekken we vanaf de opstapplaats en zetten we, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, koers op Groningen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar een dagje Groningen Boek direct een dagje naar Groningen of vraag een offerte aan!

Scroll naar top