Meerdaagse reizen

Meerdaagse reizen zijn er voor de mensen die houden van reizen per touringcar met de luxe van een chauffeur. Bij de meerdaagse reizen regelen wij alles voor de passagiers. Ze zijn voorzien van een plek met genoeg beenruimte een luxe stoel en een schone bus. De meerdaagse reizen zijn inclusief een heen- en terugreis per luxe touringcar en een gratis kopje koffie & thee met wat lekkers op de heenreis.

Een paar dagen weg

Wij zorgen ervoor dat we langs de leukste bestemmingen en mooiste plekken komen. De bus is voorzien van genoeg beenruimte en een comfortabele stoel, zo kunt u de gehele reis ontspannen zitten. Een meerdaagse reis met een groep of individueel, bij Braaf reizen kan het allemaal. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw reis!

Veiligheid staat voorop

Bij Braaf reizen kunt u niet alleen terecht voor een dagtocht maar ook voor een meerdaagse reis. Een meerdaagse reis met chauffeur is zeker geen overbodige luxe. Onze chauffeur zorgt, ervoor dat u niet alleen gezellig aan uw reis begint maar ook veilig aankomt. Bij Braaf reizen proberen wij vanaf het moment dat u de bus instapt er een leuke reis van te maken.

Ontwerp zonder titel (82) (1)

Informeer naar de mogelijkheden

Scroll naar top