Schoolreis

Verschillende dagtochten

Een schoolreisje. Hét moment waar leerlingen, juffen en meesters maandenlang naar uitkijken. Niet zo gek natuurlijk. Dit is namelijk echt het hoogtepunt van het jaar. Nu zou het zo kunnen zijn dat u als organisator op zoek bent naar een schoolreis bus. Schoolreis bus huren? Waar u ook heen gaat, wij zijn uw specialist in schoolreizen. Braaf Reizen ontzorgt u volledig zodat ook u kunt genieten van dit jaarlijkse uitje!

Een leuk dagje weg

Wij organiseren de leukste schoolreisjes voor elke leeftijd. Iedereen kijkt altijd uit naar een schoolreisjes, daarom willen wij ervoor zorgen dat jullie een beleven. Wij hebben de leukste schoolreisjes voor verschillende leeftijden hieronder uitgelicht. Bekijk hier alle mogelijkheden en beleef een super schoolreis met jouw school!

Attractiepark Drouwerzand

Biesbosch

Moviepark Germany

Orchideënhoeve

Texel

Zeehonden safari

Veiligheid staat voorop

Niets is belangrijker dan veilig op reis gaan. Bij Braaf Reizen staat veiligheid dan ook echt voorop. U krijgt kunt ten alle tijden rekenen op een goed opgeleide en betrokken chauffeur. Onze chauffeurs weten precies hoe zij moeten reageren op bepaalde weer omstandigheden en eventuele obstakels op de weg. Ons busvervoer voor een schoolreis krijgt veel technische aandacht en wordt goed onderhouden. Hierdoor kunt u rekenen op een veilige en comfortabele schoolreis bus.

Verschillende dagtochten

Een gezellige dagje winkelen of naar een stedentrip? Bij Braaf Reizen kan het allemaal!

Veilig en comfortabel

Ga een dag vol comfort en veiligheid tegemoet met Braaf Reizen.

Dagtocht met chauffeur

Kies voor een luxe dag weg zonder zorgen. Onze chauffeur haalt en brengt u met de touringcar.

Ontwerp zonder titel (82) (1)

Informeer naar de mogelijkheden

Scroll naar top