Roermond: "Designer Outlet Roermond"

Houdt u van shoppen? Dan is deze dagtocht perfect voor u. Tijdens deze dagtocht gaan we naar de Designer Outlet in Roermond. Hier kunt u shoppen bij maar liefst 186 winkels en genieten van een van de 25 restaurants.

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënische bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Hier is er de hele middag gelegenheid om naar hartenlust te shoppen in één van de 186 winkels en qua eten & drinken heeft u de keuze uit 25 verschillende restaurants.

Eind van de middag

Aan het eind van de middag zullen we aan de terugreis beginnen om voor het begin van de avond weer bij de opstapplaats aan te komen.

Designer Outlet Roermond

In de ochtend vertrekken we vanaf de opstapplaats en zetten we, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, koers op Roermond waar we aan het eind van de ochtend zullen arriveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar een dagje shoppen in Roermond? Boek direct een dagje shoppen in Roermond of vraag een offerte aan!

Scroll naar top