Zeehonden safari

Houdt u van avontuur? Ga dan mee met de zeehonden safari van Braaf Reizen. Tijdens deze safari gaat u op bezoek bij de zeehondenopvang in Zeeland. Deze dagtocht is ook leuk om met het hele gezin te doen. Tijdens deze tocht reist u mee met onze touringcar en met de boot over de Oosterschelde.

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiene in de bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Dit is de kop

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Hier zullen we een dag beleven die in het teken staat van zeehonden, daarnaast kunt u volop genieten van het Zeeuwse landschap. Deze dagtocht is tevens zeer geschikt voor kinderen.

Eind van de middag

Aan het eind van de middag zullen we aan de terugreis beginnen om voor het begin van de avond weer bij de opstapplaats aan te komen.

Zeehonden safari

> incl Boottocht van ongeveer 2 uur over de Oosterschelde, Zeeland en een bezoek aan de Zeehondenopvang in Stellendam & Expo. In de ochtend vertrekken we vanaf de opstapplaats en zetten we, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, koers op Zeeland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar de Zeehonden safari? Boek direct een dagje naar de Zeehonden safari of vraag een offerte aan!

Scroll naar top