De Orchideeën Hoeve

Een mooie tropische plek met exotische bloemen. Bij de Orchideeën hoeven krijgt u de tijd om rustig door de hoeve te lopen en alles te ontdekken.  De Orchideeën hoeven is overdekt en geschikt voor alle leeftijden. Met Braaf Reizen beleeft u een bijzondere en gezellige dagtocht.

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënisch bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Na het inchecken op locatie kunt u rustig met uw eigen gezin deze geweldige tropische verrassing beleven. Ze hebben genoeg leuke dingen om te doen zoals de riviermonsters voeren, stokstaartjes ontmoeten en aapjes te bekijken. Voor de lunch kunt u terecht bij het gezellige restaurant in Orchideeën Hoeve. De locatie is geheel overdekt, wat dit voor elke weersomstandigheid en geschikt uitje maakt!

Eind van de middag

Aan het eind van de middag zullen we weer arriveren bij de opstapplaats.

De Orchideeën Hoeve

In de loop van de ochtend wordt u met uw gezin opgehaald bij de opstapplaats. Waarna we richting De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest zullen vertrekken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar een gezinsuitje naar de Orchideeën Hoeve? Boek direct een gezinsuitje naar de Orchideeën Hoeve of vraag een offerte aan!

Scroll naar top