Floriade 2022

Als we aankomen bij De Floriade in Almere heeft u zelf de tijd om te wandelen door de tentoonstelling. Er valt veel te zien, te proeven en te beleven. Kortom een veelzijdige tentoonstelling. De Floriade is geschikt voor jong en oud en u zal zeker de hele dag zoet zijn op de Floriade.

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënische bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Daarnaast is een enkele rit met de kabelbaan bij de prijs inbegrepen wat zeer leuk is voor de kinderen. De locatie is veelzijdig, er is veel te zien, beleven en te proeven kortom: een geschikt uitje voor het hele gezin! Aan het eind van de middag zullen we weer arriveren bij de opstapplaats.

Eind van de middag

Aan het eind van de middag zullen we weer arriveren bij de opstapplaats.

Floriade 2022

Dé tentoonstelling van 2022, De Floriade. In de loop van de ochtend wordt u opgehaald bij de opstapplaats, waarna we richting De Floriade in Almere zullen vertrekken. Na het inchecken op de locatie kunt u rustig op eigen gelegenheid deze tentoonstelling beleven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar de Floriade 2022? Boek direct een dagje naar de Floriade 2022 of vraag een offerte aan!

Scroll naar top