Senioren reis zeehonden safari

Ervaar een super dag op de zeehonden safari! Tijdens deze gezellige dag beginnen we bij een zeehondenopvang om daarna een mooie boottocht te maken over de Oosterschelde. Zeker een dag die u niet wilt missen.

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënisch bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Eenmaal aangekomen kunt u genieten van de zeehondjes onder begeleiding van een gids. Daarna zullen we uitgebreid lunchen om zo het bezoek bij de Zeehondenopvang in Stellendam & Expo af te sluiten. Na de lunch zullen we een boottocht gaan maken over de Oosterschelde. Deze boottocht zal ongeveer 2 uur duren en kunt u genieten van het Zeeuwse landschap. 

Eind van de middag

Na de boottocht zullen we terug keren naar de bus. Begin van de avond zullen we weer terug komen bij de opstapplaats van diezelfde ochtend.

Zeehonden safari

De zeehondensafari begint bij de Zeehondenopvang in Stellendam & Expo. Vanaf de opstapplaats zullen we met de bus richting Zeeland toe rijden. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u genieten van het gemak van een chauffeur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar de Zeehonden safari? Boek direct een dagje naar de Zeehonden safari of vraag een offerte aan!

Scroll naar top