Senioren reis Texel

Leuk een dagje weg? Niets is gezelliger dan Maastricht, de leukste hoofdstad van Limburg. Ontdek deze leuke stad onder begeleiding van een gids, voor de leukste weetjes en geschiedenisverhalen.

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënisch bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Hier kunt u onder begeleiding van een gids rustig de stad ontdekken. Waaronder de toeristische trekpleisters en vele winkels. Rond de middag hebben we met elkaar een uitgebreide lunch. Hier kunt u lekker genieten van een broodje of wat anders lekkers.

Eind van de middag

Eind van de middag vertrekken we weer richting de bus en komen we in de avond aan op de opstapplaats.

Dagje naar Texel

Leuk een dagje weg? Niets is gezelliger dan Maastricht, de leukste hoofdstad van Limburg. In de ochtend vertrekken we vroeg met z’n allen vanaf de opstapplaats. In de bus kunt u genieten van een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers. Eind van de ochtend zullen wij aankomen in Maastricht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar een dagje naar Texel? Boek direct een dagje naar Texel of vraag een offerte aan!

Scroll naar top