Senioren reis Groningen

Een dagje naar de grootste noordelijke stad van Nederland, reis dan mee met Braaf Reizen. Tijdens deze dagtocht kunt u Groningen bewonderen onder begeleiding van een gids. En genieten van al het moois dat Groningen u te bieden heeft.

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënisch bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

In de middag zullen we weer even samen komen voor een uitgebreide lunch. Daarna kunt u weer verder met het ontdekken van de mooie geschiedenisverhalen of winkels. 

Eind van de middag

Einde van de dag zullen we terug keren naar de bus en in de avond weer aankomen bij de opstapplaats.

Dagje Groningen

In de ochtend zullen we vertrekken vanaf de opstapplaats. Tijdens de busrit kunt u niet alleen genieten van het uitzicht, maar ook van een kop koffie of thee met wat lekkers. Aangekomen in Groningen heeft u minimaal 4 uur de tijd om de stad te ontdekken. Dit mag u zelf doen of onder begeleiding van een gids.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar een dagje Groningen? Boek direct een dagje Groningen of vraag een offerte aan!

Scroll naar top