Senioren reis Biesbosch

Houdt u van een leuke rondvaart door de natuur? Dan is deze dagtocht perfect voor u! Bij deze dagtocht maakt u een schitterende tocht over de wateren van de Biesbosch.

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënisch bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Eenmaal aangekomen in het prachtige nationale park gaan we een rondvaart maken. Deze boottocht duurt 2 uur, hierna kunt u gaan wandelen of een bezoek brengen aan het Biesbosch centrum. In de middag zullen we met z’n allen uitgebreid lunchen.

Eind van de middag

Aan het eind van de middag zullen we weer aan de terugreis beginnen. Dan arriveren aan het begin van de avond weer bij de opstapplaats.

Trip naar de Biesbosch

In de loop van de ochtend wordt u vertrekken wij vanaf de opstapplaats. Tijdens de reis naar de Biesbosch ontvangt u een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar een trip naar de Biesbosch? Boek direct een trip naar de Biesbosch of vraag een offerte aan!

Scroll naar top