Roermond: "Designer Outlet Roermond"

Houdt u van shoppen? Dan is deze dagtocht perfect voor u. Tijdens deze dagtocht gaan we naar de Designer Outlet in Roermond. Hier kunt u shoppen bij maar liefst 186 winkels en genieten van een van de 25 restaurants.

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënische bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Hierna heeft u met uw gezin de hele middag de gelegenheid om te shoppen in één van de 186 winkels. Of iets te eten en te drinken in een van 25 verschillende restaurants.

Eind van de middag

Aan het eind van de middag zullen we aan de terugreis beginnen om voor het begin van de avond weer bij de opstapplaats aan te komen.

Designer Outlet Roermond

Ga gezellig met het hele gezin een dagje shoppen. In de ochtend zullen we vertrekken vanaf de opstapplaats richting Roermond, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Aan het eind van de ochtend zullen we arriveren

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar een dagje shoppen in Roermond? Boek direct een dagje shoppen in Roermond of vraag een offerte aan!

Scroll naar top