Groningen

Kom een gezellig dagje weg naar Groningen met Braaf Reizen. Ontdek deze mooie stad in het noorden. Tijdens deze trip krijgt u 4 uur lang de tijd om de stad te ontdekken. In dit tijdsbestek kunt u lekker gaan shoppen, de bezienswaardigheden bekijken of lekker eten.

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënische bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

 Eénmaal aangekomen heeft u minimaal 4 uur vrije tijd om met uw gezin de stad te ontdekken, lekker te shoppen en/of te genieten van de uitgebreide horeca die deze stad te bieden heeft. Voor kinderen is het een leuk idee om te varen door de grachten van Groningen. 

Eind van de middag

Aan het eind van de middag zullen we aan de terugreis beginnen om voor het begin van de avond weer bij de opstapplaats aan te komen.

Dagje Groningen

Fijn een dagje weg met het gezin naar Groningen? Ga mee met Braaf Reizen en ontdek de grootste noordelijke stad van Nederland! In de ochtend vertrekken we vanaf de opstapplaats. Om onder het genot van een heerlijk kopje koffie richting Groningen te vertrekken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar een gezinsdagje in Groningen Boek direct een gezinsdagje naar Groningen of vraag een offerte aan!

Scroll naar top