Biesbosch met rondvaart

Lekker de natuur in. De Biesbosch is een van de meeste bekende natuurgebieden van Nederland. De Biesbosch is erg mooi en er valt veel te zien. We maken een rondvaart door de Biesbosch en u kunt ook zelf wandelen door het natuurgebied. Deze dagtocht wilt u zeker niet missen!

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënische bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

We zullen richting het prachtige nationale park “De Biesbosch” rijden. Hier zullen we een mooie rondvaart van 2 uur gaan maken over de wateren van de Biesbosch. Na de rondvaart heeft u tijd om door het gebied te wandelen of een bezoek te brengen aan het Biesboschcentrum. Het Biesboschcentrum is zeker een aanrader voor kinderen. Ze ontdekken hier van alles over de natuur op een speelse manie

Eind van de middag

Aan het eind van de middag zullen we weer aan de terugreis beginnen, om aan het begin van de avond te arriveren bij de opstapplaats.

Biesbosch met rondvaart

Een dag de natuur in met uw gezin? Ga mee op deze te gekke rondvaart door de Biesbosch. Tijdens de rit kunt u genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar de Biesbosch met rondvaart? Boek direct een dagje naar de Biesbosch met rondvaart of vraag een offerte aan!

Scroll naar top