Roermond: "Designer Outlet Roermond"

Heeft u altijd al een dagje uit naar Roermond willen plannen? Van een bezoek aan de St. Christoffel kathedraal tot shoppen bij Designer Outlet Roermond, er is meer te doen in het mooie Roermond dan u in de eerste instantie misschien denkt. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van al het moois dat Roermond te bieden heeft, Braaf Reizen regelt de rest.

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënische bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Veiligheid staat voorop

Niets is belangrijker dan veilig op reis gaan wanneer u een bezoek aan Roermond met de bus op de planning heeft staan. Bij Braaf Reizen staat veiligheid dan ook echt voorop.U kunt ten alle tijden rekenen op een goed opgeleide en betrokken chauffeur, die precies weet hoe er Een dagje uit naar Roermond boekt u bij Braaf Reizen.

Wat is er allemaal te doen in Roermond?

Voordat u daadwerkelijk een dagje Roermond gaat plannen, is het natuurlijk wel goed om te weten wat er allemaal te doen is. Zo kunt u ervoor kiezen om te shoppen bij Designer Outlet Roermond, maar ook op het gebied van cultuur is er genoeg te doen. In de St. Christoffel kathedraal kunt u onder andere beelden, schilderijen, altaren, de bisschopszetel en diverse monumenten bewonderen. Ook de mooie glas-in-lood ramen van verschillende glas kunstenaren zijn echte kunstwerken die u een keer gezien moet hebben.

Geen verborgen kosten

Denkt u een leuk uitje naar Roermond te boeken, komen er achteraf nog verborgen kosten tevoorschijn. Dit is iets waar u natuurlijk niet op zit te wachten. Braaf Reizen zorgt ervoor dat u een duidelijk overzicht krijgt van het totale kostenplaatje. Hierdoor heeft u niet te maken met extra kosten achteraf, maar bent u wel een hoop kostbare herinneringen rijker.

De voordelen van een busreis naar Roermond

Als u een dagje Roermond boekt bij Braaf Reizen, kunt u profiteren van diverse voordelen. Naast dat het een zeer veilige manier van reizen is, houdt u ook nog eens rekening met het milieu. Een bezoek aan Roermond met de bus is namelijk één van de milieuvriendelijkste manieren van reizen. Onze professionele chauffeurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van touringcar rijden en zorgen er daarom voor dat u veilig aankomt in Roermond.

Busreis naar Roermond bij Braaf Reizen

Boek direct!

Voor een dagje Roermond bent u bij Braaf Reizen aan het juiste adres. Hét uitje dat gaat zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Wij ontzorgen u volledig, zodat u optimaal kunt genieten van al het moois dat Roermond te bieden heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag over een dagje uit naar Roermond? Neem gerust contact met ons op!
Scroll naar top