Biesbosch met rondvaart

Heeft u al eens gehoord van de Biesbosch? Het kan ook eigenlijk niet anders, want het is één van de mooiste nationale parken van Nederland. Een plek waar natuur, water, zeldzame diersoorten en de leukste activiteiten samenkomen. Bij Braaf Reizen kunt u terecht voor een dagtocht in de mooie Biesbosch met rondvaart. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van al het moois dat de Biesbosch te bieden heeft, Braaf Reizen regelt de rest.

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënische bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Fietsen en wandelen

Ondanks dat de Biesbosch voor een groot deel uit water bestaat, is dit gebied perfect om doorheen te fietsen of met de voet te verkennen. Zo kunt u zelf op pad of een excursie boeken met een boswachter, die u dan alles kan vertellen over de natuur, de dieren en natuurlijk de omgeving.Het is natuurlijk maar net waar uzelf behoefte aan heeft tijdens een bezoek aan de Biesbosch.

Wat is er te zien in Biesbosch?

Wanneer u een bezoek aan de Biesbosch op de planning hebt staan, is het natuurlijk wel zo leuk om te weten wat u daar allemaal kunt doen. Zo kan een bezoekje aan het Biesbosch Museum bijvoorbeeld niet ontbreken. Nationaal Park de Biesbosch is namelijk een ware hemel voor natuurliefhebbers en het Biesbosch Museum Eiland toont de historie, het heden en de toekomst van dit gebied. Iets wat u echt een keer gezien moet hebben.

Een avondtocht door de Biesbosch

Als afsluiting van de dag kunt u ervoor kiezen om een avondtocht te maken door de Biesbosch. Waarom in de avond? Wanneer de schemer valt en de dieren tevoorschijn komen, maak je onvergetelijke momenten mee. Dit is niet alleen prachtig tijdens de warme zomeravonden, ook in de winter is een boottocht door de Biesbosch Nationaal Park schitterend.

Geen verborgen kosten

Denkt u leuke Biesbosch activiteiten te hebben geboekt, komen er achteraf nog verborgen kosten tevoorschijn. Dit is iets waar u natuurlijk niet opzit te wachten. Braaf Reizen zorgt ervoor dat u een duidelijk overzicht krijgt van het totale kostenplaatje.Hierdoor heeft u niet te maken metextra kosten achteraf, maarbent u wel een hoop kostbare herinneringen rijker.

Ontdek de Biesbosch bij Braaf Reizen

Boek direct!

Voor een dagje Biesboschbent u bij Braaf Reizen aan het juiste adres. Hét familie-uitje dat gaat zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Wij ontzorgen u volledig, zodat u optimaal kunt genieten van al het moois dat u gaat zien tijdens een bezoek aan de Biesbosch. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag over de Biesbosch activiteiten? Neem gerust contact met ons op!
Scroll naar top