Volendam

De leuke straatjes en de gezellige boulevard, in Volendam heb je het allemaal. Ga met Braaf Reizen mee op de dagtocht naar Volendam. U kunt zelf door Volendam lopen en alle toeristische bezienswaardigheden zien en eind van de middag vertrekken we.

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiene in de bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Hier kunt u op eigen gelegenheid tot het einde van de middag heerlijk door de straatjes en over de boulevard wandelen, of een lekker hapje eten bij één van de vele restaurantjes of viskramen. Eventueel kunt u ook een boottocht naar Marken maken (excl.)

Eind van de middag

Aan het eind van de middag zullen we weer vanuit Volendam vertrekken om aan het begin van de avond weer aan te komen op de opstapplaats.

Volendam

Het oude vissersdorp aan het Markermeer gewoon even zin om deze toeristische trekpleister te bezoeken? In de loop van de morgen wordt u opgehaald bij de opstapplaats, waar u aan boord verwelkomd wordt met een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers. Vervolgens zullen we aan het begin van de middag arriveren in het mooie dorp Volendam.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar een dagje Volendam? Boek direct een dagje naar Volendam of vraag een offerte aan!

Scroll naar top