Texel

Kom uitwaaien op het Waddeneiland, Texel! Met deze dagtocht reist u en met de touringcar en boot. Door deze afwisseling is het een leuke dagtocht voor het gehele gezin. Bekijk de vuurtoren en loop door de bekende badplaats de Koog. Een super tocht voor en dagje weg.

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie..

Hygiënische bus

Hygiëne is erg belangrijk onderdeel tijdens een groeps reis en daarom worden de touringcars uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Hier aangekomen maken we een rondrit over het
eiland, waar we plaatsen zullen aandoen als Den Burg, uiteraard de beroemde vuurtoren in het noorden van het eiland en uiteindelijk een paar uur vrije tijd in de toeristische badplaats de Koog.

Eind van de middag

Aan het einde van de middag zullen we met veerboot weer terug naar het vaste land om vervolgens na een mooie dag weer te arriveren op de opstapplaats aan het begin van de avond.

Lekker uitwaaien op Texel

In de ochtend vertrekken we vanaf de opstapplaats en zetten we, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, koers op Den Helder. Vanaf daar zullen we de overtocht maken naar Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar een dagje Texel? Boek direct een dagje naar Texel of vraag een offerte aan!

Scroll naar top