Attractiepark Drouwenerzand

Met het hele gezin op pad? Kies voor een avontuurlijke dag en ga mee naar het Attractiepark Drouwenerzand. In het park kunt u genieten van All-inclusive eten en drinken. Reis mee met Braaf Reizen en ervaar een top dag.

braaf_reizen_zon

Deze dagtocht is binnenkort beschikbaar

braaf_reizen_zon

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënische bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Aan boord kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers. Eenmaal in het park is van alles inclusief: frites, softijs, snacks, limonade, vers fruit, koffie/thee, belegde broodjes en verse dagsoep.

Eind van de middag

Na een hele middag smullen en plezier zullen we rond 17:00 aan de terugreis beginnen zodat we aan het begin van de avond weer teruggekeerd zijn op de opstapplaats.

Attractiepark Drouwenerzand

Zin in een gezellig dagje weg naar het all-inclusive pretpark Drouwernerzand. In de ochtend zullen we vanaf de opstapplaats koers zetten naar Drenthe, waar we via de Hunebed-highway rond 11:00 zullen arriveren bij het pretpark.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek direct!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar Attractiepark Drouwenerzand? Boek direct een dagje naar Attractiepark Drouwenerzand of vraag een offerte aan!

Scroll naar top