Dagtochten vanuit Almere

Nieuwe plekken ontdekken, zeer comfortabel reizen en ook nog eens onvergetelijke herinneringen maken? Een dagtocht met touringcarvervoer Almere is dé perfecte activiteit voor u! Het enige wat u hoeft te doen is genieten van al het mooi dat ons land te bieden heeft. Braaf Reizen regelt de rest.

Gratis kop koffie

Wij vinden bij Braaf reizen service erg belangrijk. Wij schenken daarom bij ontvangst voor elke reizen een gratis kop thee of koffie.

Hygiënische bus

Hygiëne staat bij ons op een. Wij zorgen ervoor dat de touringcar uitgebreid gereinigd en schoongemaakt na elke reis en tocht.

Comfort in de bus

Bij Braaf reizen is comfort van groot belang. Daarom bieden wij tijdens de rit genoeg beenruimte, zachte stoelen en armleuningen.

Veiligheid staat voorop

Niets is belangrijker dan veilig op reis gaan wanneer u een dagtocht vanuit Almere op de planning heeft staan. Bij Braaf Reizen staat veiligheid dan ook echt voorop. U kunt rekenen op een goed opgeleide en betrokken chauffeur, die precies weet hoe er bijvoorbeeld op bepaalde weersomstandigheden en obstakels op de weg gereageerd moet worden. Het leukste dagje weg met touringcarvervoer Almere boekt u bij Braaf Reizen.

Dagtochten vanuit Almere: oneindig veel voordelen

Het is niet geheel zonder reden dat touringcarverhuur Almere steeds populairder wordt. Het is niet alleen een zeer comfortabele manier van reizen, bus tours vanaf Almere brengen nog veel meer voordelen met zich mee. Wist u bijvoorbeeld reizen per bus één van de milieuvriendelijkste manieren van reizen is? Dit komt omdat de CO2 uitstoot per kilometer een stuk lager is. Zo draagt u ook nog eens uw steentje bij aan het milieu! Welke dagtocht vanuit Almere heeft uw voorkeur?

Geen verborgen kosten

Denkt u een leuk familie-uitje naar Volendam te boeken, komen er achteraf nog verborgen kosten tevoorschijn. Dit is iets waar u natuurlijk niet op zit te wachten. Braaf Reizen zorgt ervoor dat u een duidelijk overzicht krijgt van het totale kostenplaatje.Hierdoor heeft u niet te maken met extra kosten achteraf, maar bent u wel een hoop kostbare herinneringen rijker.

Touringcar huren in Almere bij Braaf Reizen

Boek direct!

Voor touringcarverhuur Almere bent u bij Braaf Reizen aan het juiste adres. Wij ontzorgen u volledig, zodat u optimaal kunt genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u andere vraag over onze bus tours vanaf Almere? Neem gerust contact met ons op of vul vrijblijvend het offerte aanvraagformulier in!

Scroll naar top