5 redenen om met een touringcar op reis te gaan

Heb je een uitje of reis op de planning staan en ben je op het punt aangekomen dat het vervoer bepaald moet worden? Dat kan nog best een lastige keuze zijn. Want ga je met de auto, het vliegtuig of met de trein? Toch zijn er ook andere mogelijkheden. Wat dacht je van een touringcar? Niet alleen ideaal als je met een grote groep op stap gaat, het brengt ook nog eens diverse voordelen met zich mee. In deze blog lees je 5 redenen om met een touringcar op reis te gaan!

Een milieuvriendelijke manier van reizen

Duurzaam leven wordt steeds belangrijker en ook jij kan je steentje hier op een zeer eenvoudige manier aan bijdragen. Wist je dat het vliegtuig al snel tien keer meer CO2 uitstoot dan een ritje met de bus? En dan hebben we het nog niet eens over de extra voertuigen die je nodig hebt wanneer je bent aangekomen op de luchthaven. Denk bijvoorbeeld aan een taxi of airport shuttle. Met een touringcar verbruik je dus niet alleen minder CO2, je wordt ook nog eens voor de deur afgezet. Is dat geen win-win situatie?

Veiligheid staat voorop

Wanneer je een touringcar huurt bij een professioneel bedrijf, krijg je er automatisch een chauffeur bij. Deze chauffeur heeft jarenlang ervaring op het gebied van auto-en touringcar rijden, waardoor je veilig aankomt op de plaats van bestemming. Het extra voordeel hieraan is natuurlijk dat je zelf niet hoeft te rijden. Hierdoor kan de voorpret al vroeg beginnen, zonder dat je alert moet zijn in het verkeer.

Het is comfortabel

Het is misschien niet je favoriete bezigheid om urenlang achter elkaar in een auto te zitten. Zeker als je zelf moet rijden. Daarnaast heb je ook niet al te veel ruimtevoor bijvoorbeeld bagage. Doordat een touringcar heel groot is, heb je genoeg ruimte. Dit maakt het een zeer comfortabele manier van reizen. Extra pluspunt: er is vaak een toilet aanwezig, waardoor je geen tussenstop hoeft te maken bij een tankstation.

Bekijk onze meest populaire en comfortabele reizen

Een goedkope manier van reizen

Over het algemeen is het huren van een touringcar een goedkope manier van reizen wanneer je met een grote groep bent. Van tevoren krijg je te horen wat de exacte prijs is van een touringcar huren, waardoor je direct weet waar je aan toe bent en niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Hoe meer mensen, hoe goedkoper het wordt. Een touringcar huren is bijvoorbeeld ook ideaal als je met een grote groep naar een festival gaat.De voorpret kan hierdoor nog eerder beginnen en je hoeft nergens meer aan te denken. Hoe fijn is dat?

Touringcar voor elke groepsgrootte

Vraag jij jezelf af of een touringcar te groot of juist te klein is voor het aantal mensen waarmee je op reis gaat? Wat de groepsgrootte ook is, er is altijd dé perfecte touringcar voor elke groep. Voor een groep van acht personen kun je bijvoorbeeld een taxibusje huren, voor groepen van twintig personen een minibus en voor meer dan 40 personen is een touringcar zeer geschikt. Weet je niet welke touringcar het beste past bij jouw groep? Braaf reizen denkt graag met je mee!

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde blogs

Duurzaam reizen? Een touringcar is dé perfecte oplossing

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent: op vakantie gaan en leuke activiteiten ondernemen! Zeker nu duurzaamheid een steeds grotere rol gaat spelen in de wereld, dien je hier ook rekening mee te houden wanneer je op reis gaat. Of je nu een dagje uit op de planning hebt staan of een reis

De voordelen van op reis gaan met Braaf reizen

Het is niet geheel zonder reden dat steeds meer mensen, jong en oud, op reis gaan met Braaf reizen. Het brengt namelijk diverse voordelen met zich mee. Onze ervaren chauffeurs zorgen er niet alleen voor dat je veilig aankomt op de plaats van bestemming, het is ook nog eens een zeer comfortabele manier van reizen

Zo ziet een dagje uit met Braaf reizen eruit

Wanneer je een dagje uit op de planning hebt staan, hoort daar natuurlijk vervoer bij. Wil je op een veilige en comfortabele manier aankomen op de plaats van bestemming? Dan is een touringcar huren misschien wel iets voor jou. Heb je altijd al willen weten hoe een dagje uit met Braaf reizen eruitziet?Wij vertellen het

Scroll naar top